KOCAELİ / İZMİT - Fahreddin Paşa Ortaokulu

Fahreddin Paşa Ortaokulu

YEŞİLOVA MAH. DİNÇ SK. FAHREDDIN PAŞA ORTAOKULU BLOK NO 40 İZMİT / KOCAELİ
Vizyon
Türkçeyi çok iyi konuşabilen kültürlü, yaratıcı, özgüveni gelişmiş, düşünsel ve bedensel emeğe saygılı, eleştirel düşünceye sahip demokrat, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bireyler yetiştirmeyi hedeflemektedir. Okulumuz öğrencilerinin kişilik haklarına saygı gösterilmekte her öğrenci bir değer olarak kabul edilmektedir.
Misyon
Ülke gelişimine katkıda bulunabilmek için; Bilimsel çağdaş eğitim yaparak yeni bilgiler üreten, araştıran, sorgulayan, insan haklarına saygılı, çevre bilinci kazanmış, özgür düşünen, Atatürkçü düşünceyi benimsemiş, düşüncelerini tam ve doğru olarak ifade edebilen, ifade edilenleri doğru anlayıp yorumlayan, var olan bilgilerini geliştiren beden ve ruh sağlığı yerinde bireyler yetiştirmeyi hedeflemekteyiz
Başarılar
Okulumuz açıldığı tarihten buyana her öğretim yılında Bakanlığımız açmış olduğu okullar arası minikler ve yıldızlar kategorisi halk oyunları yarışmasında Karadeniz-Akçaabat yöreleri oyunları ile İlde ise yine ilk beşinci dereceyi elde etmiştir. birincilik elde etmişlerdir.Öğrencilerimizin dersler bazında başarıları %97 dir.
09:00 - 15.10
Kalorifer-Doğalgaz
Şehiriçi taşımacılığı
Yeşilova Mah. Dinç Sk. No:40 İzmit
İl ve İlçe merkezine yaklaşık olarak 4 km dir
Diğer Hususlar
OKULUMUZUN ESKİ ADI YARBAY REFİK CESUR ORTAOKULU OLUP 21 ŞUBAT 2018 TARİHİNDE FAHREDDİN PAŞA ORTAOKULU OLARAK DEĞİŞTİRLMİŞTİR.